Aantal personen: 4
400 gr tortellini gevuld met kaas of spinazie
zout
100 gr rauwe ham (liefs dikke)
200 gr champignons
3 bosuitjes of 1 kleine prei
3 gedroogde tomaten op olie
100 gr mozzarella
2 eetl olijfolie
2 dl kookroom
2 eetl rode of groene pesto
Kook de tortellini volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de rauwe ham in smalle reepjes.
Borstel de champignons of veeg ze schoon en snijd ze in plakjes.
Hak de bosuitjes fijn en bewaar wat loof voor de garnering.
Snijd de gedroogde tomaten in reepjes of kleine stukjes. Verdeel de mozzarella in dunne plakjes of blokjes.
Verhit de olijfolie en roerbak hierin de champignons, bosuitjes, rauweham en gedroogde tomaten 3 minuten.
Voeg de kookroom en pesto toe en warm goed door zonder te koken.
Schep de tortellini en mozzarella erdoor en serveer het gerecht met het loof van de bosuitjes.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |